BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Search This Blog

Thursday, April 1, 2010

NI KE NAMENYE KAWAN!!!

kat sini aku nak cite pasal satu kisah..
aku ade sowang kawan ni..namenye kam(bukan name sebenar)
aku dapat tau die ni da curik hasil keje kawan die(abby)
masalahnye..si kam ni bukan men berani..
copi bukan sebarang kopi beb..
kopi psm tuh..(Projek Sarjana Muda)..
psm ni la yang menentukan sameada kite boleh dapat ijazah ke x..

aku taula yang tajuk dowang ni same..
dibawah lec yang same..
tapi agak2 la..
nak meniru pon jangan la sampai slide presen pon same..
aku xpaham la ngan budak zaman skang..

aku pon xpaham..name si kam ni tega nak tiru psm abby..
abby ni budak baikk....
yela..penyabar sangat2..
dan bile bende ni tejadi..
abby meletup jugak..
sekarang ni si kam ngan abby gado beso..

tak paham la aku..
ade jugak owang camni..
pastu si abby cakap..
si kam ni kalo kite nak amek assimen die mak ai..
bukan maen susah..
bukan setakat nak amek asimen..
nak hidu pon susah..

aku sebagai kawan dowang ni yang takot..
mane la tau,,kalo kantoi cmne??
xcarik pasal ke tu namenye..
hai.. aku tau la kite sebagai student ni mmg bizi..
tapi bukan bizi memPLAGIAT hasil kerja orang..
aduhai..

aku harap sangat satu ari nanti si kam ni insaf..
dala aku ni agak baik ngan kam ni..
ape2 hal kam cari aku..
sekolah tadika same2, g sek rendah n sek men pon sesame..
umah pon agak dekat..

tapi tula.. perangai degilnye tu yang aku xleh ckp ape..
harap2 sangat yang si kam ni akan berubah satu ari nanti.. huhu


pening pening runsing!!!

7 comments:

dokamines said...

hohohohoho..
bse la 2..
kawan mkn kawan..
untung die plagiat je..
lau siap die bgtau lec, yg si abby 2 tiru die...
2 bru la bole laporkn kpd JPA
hauhahauhauhahaha

TeRRoRRiZZ said...

aku tau siape orang tuh
die memang tak patut buat cam tuh
zalim
semoga dier lekas insaffffff

emezul said...

haha abg: lo..nape kene lapor pada JPA?? abg ni ah..menipu je kejenye..hha

tero: haha..tau xpe.. mintk2 insaf cepat kan

dokamines said...

bio la abg nk ckp pe
ahahah
nk ckp lapor kt doc pn xksh
hahahahahha

cheguerma said...

weh..ak pon cm taw sape org tue...tapi betol ke nie..wah cm xcaye..bukan mereka berkwan baek ke

emezul said...

haha..cepat btol brete tersebar..
hahaha.. ko tau dari mane m??

azri said...

aku pun tak taw sapa budak tu....