BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Search This Blog

Saturday, April 3, 2010

Buntu





arghhhh..xtau nk wat pe!!
ape aku nak wat hari ni..
bosannye.. pastu xsedap ati pulak tu..
sesape yang tau atinye sedap tolongla bagi kat aku sikit..

huhu,,nak nages pon de..tapi nak nages tok ape pulakk...
memang aku xsedap ati..
wa.. apela yg aku nak wat ni (-_-")

sakit pale pikir..

nila kalo namenye da xde keje,,huhu bosan beb..nak wat pe kat intenet pon xtau pe..
kalo aku da bosan..mmg jadi cmni..

ni ke aku..haha..cm xcaye pulak..

aritu time aku ikot nad mek foto shut kat area jb..
time tu dowang sume gile gambo..mksud aku nad, tero n mangges..
pastu xde sape yang nak mek gambo aku..
sume kejam kat aku..huhu..sedih je..
tiap kali aku ckp.."weh mek gmbo aku"
masing2 alihkan kamera kat tempat lain..
so bile xde sape nk amek gambo aku..
aku mek gambo sendiri.. haha
mak kau..skali kuo cam ni pulak....

hahaha..ni lagi aku xtau anak sape..haha♥♥♥


5 comments:

Mimie.Candy Cane said...

huhuhu...same la kite.ari ni sy pun mcm tak sedap hati.berdebar tak tentu pasal je...nape ek

emezul said...

hurm.. sbb malam minggu yang xberteman kot..haha..
atau pon..sbb keje masih melambak..
xjugak..ntah la mimie..hurm..
ntah2 ni petanda soh tido awal kot..huhuhu

nurul nadia said...

weyh makcik..jom study..

nurul nadia said...

cepat bace entry khas aku buat spesel tuk kau..

emezul said...

study?? bile???
kat ne entry tu?? xbg link pon..cet