BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Search This Blog

Monday, April 19, 2010

boleh rujuk ke??

macam bese.. kowang tau aku ade bff nadia n mangges..
hari ini nadia telah membelanje aku makan buger king..
ni sume gara-gara die salah order makanan aku time kiteowang drive thru kat mcd.. aku memang suke dibelanje ni.. save budget
ade la satu part ni.. aku ngah story pasal kisah arwah achik..
so aku cakap la
aku: cian kan bini achik spin.. da jadi jande..
aku: so da jadi jande bini die.. tu bercerai mati.. nana pulak bercerai idup..
pastu nad ni aku xpaham ape yang merasuknye die tanye soklan cepumas yang orang len xkan tanye soklan camni

nad: bestu bercerai mati xboleh RUJUK lagik ke??

aku n manggis ketawa mengilai gile2..haha.. nad oo nad.. ape yang ko merepek ni nad.. sape nak rujuk ngan antu nad.. kalo aku pon xmoh kawen ngan antu.. haha ♥♥♥

mangges, aku n nad..

8 comments:

nurul nadia said...

siot lu..aku ingat bercerai mati yang ko cakap tu bercerai talak 3 yg xleh rujuk..klo cerai hidup bleh rujuk..haish..

emezul said...

haha.. tapi ni cerai mati mmg xleh wat pe nad.. haha.. cerai mati n talak 3 mmg jauh bunyiknye.. haha.. lala bes jadikan nad bahan tok diketawekan puas2.. haha ♥♥♥

DokAmiNeS said...

isy2... ape la glkkn org.. dose tau.. lalalalala XD^^

DokAmiNeS said...

isy2.. ape la glkkn org... dose beso tau.. lalalalala XD ^^

DokAmiNeS said...

isy2... ape la glkkn org.. dose tau.. lalalalala XD^^

emezul said...

xdela.. mane de dose.. hehe♥♥♥

azhar shoib said...

punya mara si ustat smpai 3 kali dia anta komen..hahaha..

emezul said...

bukan marah la..tu tande die sntiase sokong aku..haha♥♥♥