BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Search This Blog

Tuesday, March 2, 2010

Lelaki idaman saya.

hurm aritu nad ada gtau aku yang die nak aku post ciri-ciri laki idaman aku..haha..
aku xtau sangat camne laki idaman aku ni.. yang pertama2 die mestilah...

1) mestilah lelaki yang sejati..jeng jeng jeng.haha

2) memahami perasaan aku.. sebenarnye aku ni agak banyak kerenah..lagi2 time nak ek ek..peh..macam-macam ragam aku.. so aku nak die tu sorang yang x amek ati ngan ape yg aku wat.. yela kan ade sesetengah laki yang agak emo..mane tau laki tu xtahan ngn kerenah aku,mau disepak terajang,,eiissssyyyhhhhh... selisih..mintak2 dijauhkanlah..

3) mestilah yang rajin solat.. yang penting die xmalas nak solat..sume pompn nak laki cmni kan..xdela.. senang akan datang nti nak kejut die..cbe bayangkan laki mls bgun solat time subuh..cmne lah nk kejutkan die kan,isyh,,,

4) penyanyang.. mestilah sume sayang bini..aku xnak la kalo becinte je bagai nak rak..nti bile dah kawin then umahtangge da bcerai berai baru nk gtau da xde cinte la ape la.. aku nk ksh syg die tu sentiase bersemi..haha

5) rajin.. maksud yang rajin ni umum..aku nk die rjin sume bende..haha senang keje aku.yela..bolelah tolong aq masak,kemas umah,jage anak nti.aku kan byak keje lain..haha.laki2 ni jangan biokan dok goyang kaki je kat uma..bagi die keje sket..haha

6) jujur.. yang ni aku suke..aku pantang orang kelepet2 ni..kaki kencing..peh pantang tol.. aku xsuke orang yang suke menipu ni.. isyh,,xsanggup nak hidup ngn laki kaki tipu..musnah impaian rumahku syurgaku tu nanti..hehe

7) yang ni plek sikit..aku suke laki yang de taik lalat lat dada..hoho..peh sksi abis.. cair aq.. hoho..

8) pastu aku suke yang ade taring.. hoho..byangkanlah nti kalo k**s nti..ade cm vampire x.. mcam bes je..lalala haha

9) yang ni lagi la pelik..aku suke laki yang kencing duduk..hoho xtau la nape myb cuz bpk aku ajo ank2 lakinye kencing duduk kot aka cangkong.. yela.. pade aku yang kencing diri ni byak tempiasnye so aku assume cm eiii geliye..kotornye..hahaha

10) aku suke laki yang tinggi dari aku but not too tall.. ptotnye nak same tinggi je..mudah pada masa akan datang..lalala

11) haha..aku ni suke laki yang gemok sikit..hoho nampak cam chubby sket..wow..hensem siot..seksi abes tang perot..leh jadi bantal..besnyeeee....

12) muke mestilah sedap2 dipandang la..xnak la hodoh sangat..xnak hensem sgt..nti kene kebas..aku tau aku xlawo jadi janganla berangan nak yang hensem je..haha

13) hah..yang ni demand sket..aku nak yang putih..peh..marvelous..hohihohi.. manela tau anak2 melekat kulit bapak yang putih..kang kalo sume itam xmeriah pulak warna kulit tu..hehe..

14) mestilah periang kan..suke buat lawak yang membolehkan aku gelak walau hanye dengan melihat mukanya sahaja..lala haha

15) amek berat kat aku..mestilah caring, n slalu tye pasal kesihatan aku..tu yang aku terharu nanti..hehe

16) pastu aku xnak romantik sangat.boi de ego sket..dlu aku suke laki yang romentik skali dpt kapel mmg romentik abes naek geli plak aku.so skang ni aku da xnak cari laki yang romentik..aku nak cari laki yang beromentik time waktu yang bes2 je..bukan setiap masa nak romentik2.hoho

17) disebabkn aku ni kuat jeles, aku suke laki yang kurang kawan pompn..kalo bolehla.nk kawan bole cume kawan bese2 je..tegur skali skale..bukan smpi ari2 kene kontek..hoho nti aku cemburu then gado je kejenye.. yang teroknye aku kalo bole xnak laki tu ade kawan karib pompn.isy22.. takot la aku.. xsanggup menerime risiko..hurm..

18) aku nak die tu sanggup wat ape je tok aku..yela..ibarat cam romeo yang sanggup mati tok juliet die tu..isy2.. haha aku suke die sanggup bersusah payah tok aku, korbankan mase, wang tok bahagiakn aku..peh,,terharunye aku kalo dpt laki camtu..bersyukur aku..hoho

19) aku nak laki yang akan puji aku cntik.hehe besela..walaupun die trpakse menipu kan..aku suke..at least dapatlah kite merasakan diri kite ni cantik depn orang yang tersayang..

20) aku suke laki yang suke wat suprise.. bayangkanlah tetibe je ade suprise..wah aku leh lompat smpai ke awan tu sbb seronok sakan..hohoho

21) pastu.kalo bole nak la laki yang kurang berdengkur..hoho.. senang aku nak tido nanti..xdela sakit telinga..kalo aku yang dengkur xpe sebab aku xdengo pon..die yang dengo..kalo die xtahan..pandai2la mek bantal ngn selimut tdo kat luo..ngehngehngeh

22) die mestilah seorang pendengar yang baik..aku ni suke membebel..cite xhenti2..cite stat dari bangun tdo sampai nak tdo balik xbenti2..haha so aku nak la die dengo je cite aku..

23) so kalo nak jadi pendengar yang setia die kenelah agak pendiam sket..agaknyela kan..

24) aku nak di baik ngan parents aku.so senangla aku nk meronggeng dengannye nanti..xnakla cinte tanpe restu orang tua nanti.. susah plak hidup melarat kang..yala nak kene kawin lari la..kalo raye xpat balik kampong la..xpat jumpe mk bpk la..sedih tu,,huhu

25) uisy,,,banyak g kalo nak dicitekan..so aku benti setakat ni jela.. mase pon da xmengizinkan ni.. da de owang panggil aku..hoho..

26) ok nad, eme da bagitau ciri-ciri lelaki idaman eme..abes utang..haha yeah...

10 comments:

emezul said...

hoho

TeRRoRRiZZ said...

8) pastu aku suke yang ade taring.. hoho..byangkanlah nti kalo k**s nti..ade cm vampire x.. mcam bes je..lalala haha

kang abis ko nyer darah dier hisap...
panda muke....

hahaha

azhar shoib said...

kejadah byk giler..smpai 25..tp kbykn ciri 2 cam ade pd rumate ak je..dr ape yg ak baca smpai 18 la..x larat ak nk baca smpai 25..giler2~~

dokamines said...

xdak 1 pn yg kne ngn driku ini
hohohohoh

dokamines said...

1 pn xkne ngn driku ini
abes la

emezul said...

haha..biola xde tekene.. ni umum..huh..jangan nak perasan..

tero: haha..xreti2 nk tampo die klo die beskan dara* aku.haha

azhar: wah..bape byak rumet ko??1umah ke???bes tu..haha

dokamines said...

owhh.... okeyyy...
XD^^

emezul said...

bang..tu gambo ape tu?? haha

dokamines said...

gmbo pe????

emezul said...

XD^^
tuu gmbo pe je tu??